Wij zijn vanaf vrijdag 21 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 gesloten.

verhuurd

Dit appartement ligt in een rustige woonwijk in Voorburg op de eerste etage in dit karakteristieke pand. L-vormige woonkamer van ca. 40 m2 heeft in de erker aan de voorzijde veel ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt.

Eemwijkplein 2A
2271RA Voorburg

Omschrijving

Dit appartement ligt in een rustige woonwijk in Voorburg op de eerste etage in dit karakteristieke pand. L-vormige woonkamer van ca. 40 m2 heeft in de erker aan de voorzijde veel ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Verder is de woonkamer voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, keramische kookplaat en een recirculatie afzuigkap. Ruime slaapkamer van ca. 15 m2 biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het appartement beschikt over een apart toilet.

 

Nice two room apartment located is a quiet neighborhood in Voorburg. Living of approx. 40m2 with open kitchen provided with several built in equipment, like a fridge, hot plate and a recirculation cooker hood. Spacious bedroom of approx. 15m2. Modern bathroom with bath and shower, sink and a washing machine connection. The apartment has a separate toilet.  

Algemeen
Status verhuurd
WoningType appartement
Verdieping 1e etage
Bijzonderheden appartement in een rustige woonwijk in Voorburg
Indeling
Oppervlakte 60 m²
Aantal kamers 2 (1 slaapkamer)
Pagina afdrukken

Locatie

Reageren

Vergelijkbare objecten

Jacob van der Doesstraat 54

  • 1e etage
  • 1 slaapkamer
  • 65 m²
Bekijk woning