nu te huur

In dit zeer karakteristieke pand aan de Groot Hertoginnelaan schitterende kantoorruimte beschikbaar.

Groot Hertoginnelaan 37-39
2517EB Den Haag
€ 2.250,-

Omschrijving

Algemeen:
In dit karakteristieke pand op de hoek van de Groot Hertoginnelaan en de Stadhouderslaan is deze stijlvolle kantoorruimte te huur op de beletage aan de achterzijde van het gebouw. Het pand is gelegen op de grens van twee geliefde wijken, namelijk Duinoord & Zorgvliet. Op loopafstand vindt men gezellige horecagelegenheden en winkelstraten.
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 150 m² en is onderverdeeld in diverse kantoorruimtes variërend in grootte van circa 20 m² tot en met 25 m². De ruimtes zijn voorzien van hoge plafonds en zijn zeer sierlijk & sfeervol afgewerkt. Ook de vloeren zijn luxe afgewerkt. Verder is er een aparte pantry en zijn er twee toiletruimtes. De kantoorruimte is zeer geschikt om modern kantoor te houden in een historische omgeving.Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 265m2. Momenteel is er nog 150 m2 beschikbaar. Huurprijs bedraagt €2.250,- per maand.

Met eigen vervoer is het object uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en de A13 Den Haag-Rotterdam). Openbaar vervoer; bushalte & tramhalte op minder dan 200m.

Algemeen
Huurprijs € 2.250,-
Status nu te huur
Type bedrijfspand
Bijzonderheden Zichtlocatie
Indeling
Oppervlakte 150 m²
Pagina afdrukken

Locatie

Reageren