nu te huur

In dit zeer karakteristieke pand aan de Groot Hertoginnelaan schitterende kantoorruimte beschikbaar.

Groot Hertoginnelaan 37-39
2517EB Den Haag
€ 2.250,-

Omschrijving

te huur: In dit zeer karakteristieke pand aan de Groot Hertoginnelaan is momenteel een schitterende kantoorruimte beschikbaar. Gelegen op zeer centrale locatie op de grens van twee geliefde wijken, namelijk Duinoord & Zorgvliet. Gezellige horecagelegenheden en winkelstraten op loopafstand. Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 265m2. Momenteel is er nog 150 m2 beschikbaar. Huurprijs bedraagt €2.250,- per maand.

Er zijn diverse kantoorruimtes die variëren in grootte. Totaal gaat het om 4 verschillende kantoorruimtes. De ruimtes zijn voorzien van hoge plafonds, diverse ruimtes zijn zeer sierlijk & sfeervol afgewerkt. Luxe vloerafwerking; zoals parket & pvc vloeren. Verder is er een aparte pantry en zijn er twee toiletruimtes. De kantoorruimte is zeer geschikt om modern kantoor te houden in een historische omgeving.

Met eigen vervoer is het object uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en de A13 Den Haag-Rotterdam). Openbaar vervoer; bushalte & tramhalte op minder dan 200m.

Algemeen
Huurprijs € 2.250,-
Status nu te huur
Type bedrijfspand
Bijzonderheden Zichtlocatie
Indeling
Oppervlakte 150 m²
Pagina afdrukken

Locatie

Reageren