verhuurd

Top etage: Zeer lichte riante top etage (2e etage) van ca. 180 m2 met prachtig uitzicht en eigen dakterras. Deze ruimte is beschikt over een eigen pantry en twee eigen toiletten. De etage is te bereiken via een lift.

Oosteinde 137A
2271EE Voorburg

Omschrijving

                                                                                                                                                                                                                                                               

Top etage: Zeer lichte riante top etage (2e etage) van  ca.180 m2 met prachtig uitzicht en eigen dakterras. Deze ruimte is beschikt over een eigen pantry en twee eigen toiletten. De etage is te bereiken via  een eigen lift.

 

Locatie: Schitterend gelegen aan één van de mooiste lanen in Voorburg. Op loopafstand van het gezellige oude centrum van Voorburg en diverse winkels in de directe omgeving.  

Parkeren:Op het terrein zijn voor de huurders parkeerplaatsen te huur.

Bereikbaarheid: Goede bereikbaarheid nabij afslag Leidschendam en de Sijtwende-tunnel. Bus 45 en 39 stoppen om de hoek. Diverse winkels op loopafstand.

Opleverniveau: Alle units zijn gestoffeerd, zij beschikken o.a. over vloerbedekking, airconditioning en alarmsysteem.Tevens zijn in alle ruimtes telefoon-en internetaansluitingen aanwezig.

Huurprijs per maand:De huurprijs voor de gehele top etage bedraagt € 2.250,00 per maand incl. service kosten excl. BTW

Servicekosten: Huurprijs inclusief service kosten

Huurbetaling: De huurprijs en het voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per drie maanden te worden voldaan.

BTW: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste huur.

 

 

Algemeen
Status verhuurd
Type bedrijfspand
Bijzonderheden Top etage: Zeer lichte riante top etage (2e etage)
Indeling
Oppervlakte 180 m²
Pagina afdrukken

Locatie

Reageren