Regenbogen
Business center 2

Het betreft een luxe kantoorruimte met een zeer hoogwaardige opleveringsniveau gelegen op een goed bereikbare locatie aan de laan van 's-Gravenmade 20-28

Laan van 's-Gravenmade 20-28
2495 AJ Den Haag
v.a. € 150,- p/

Omschrijving

 

Circa 1250 m² beschikbaar verdeeld over drie verdiepingen

Deelverhuur mogelijk vanaf 350 m²

Huurprijs: vanaf € 150,- per m²

Direct gelegen aan afslag A4 en A13 en uitstekend bereikbaar

Parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein

 

Het betreft een luxe kantoorruimte met een zeer hoogwaardig opleveringsniveau gelegen op een goed bereikbare locatie aan de Laan van ‘s-Gravenmade 20-28 in Den Haag (centrale ligging en direct aan afslag A4 en A13 en goed bereikbaar met het openbaar vervoer). Er zijn tevens voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

 

Op de begane grond zijn de algemene ruimtes voorzien van een natuurstenen vloer, de kamers zijn voorzien van vloerbedekking en vitrage. Er is een keuken aanwezig met alle mogelijke apparatuur, te weten. vaatwasser, magnetron, kookplaat, afzuigkap, koel-vrieskast, wasmachine en droger, aansluiting voor een koffiemachine. Het sanitair in de toiletgroep is zeer luxueus afgewerkt.

 

De directie kamer is voorzien van een op gas werkende Boley openhaard. In de centrale hal is een natuurstenen ronddraaiende waterbol aanwezig welke behalve als pronkstuk tevens dienst doet als klimaat beheersing.

 

Op de eerste en tweede verdieping zijn de algemene ruimtes en kamers voorzien van vloerbedekking, de kamers zijn voorzien van zonwering. Verschillende kantoorkamers zijn voorzien van glazen scheidingswanden. Er is een pantry aanwezig op de gang en de toiletgroepen zijn luxueus afgewerkt.

 

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar gelegen op eigen terrein.

 

Huurprijs

Voor de begane grond geldt een prijs van € 150,- per m², voor de eerste en tweede verdieping geldt een prijs van 160 per m².

 

Bovengenoemde bedragen dienen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde BTW.

BTW status

Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

 

 

 

 

 

Algemeen
Huurprijs v.a. € 150,- per
Status nu te huur
Bijzonderheden luxe kantoorruimte
Indeling
Oppervlakte v.a. 350 m²
Pagina afdrukken

Video

Locatie

Reageren