Regenbogen
Business center 3

Het betreft een klassiek kantoorpand met meerdere kantoorunits. De ruimtes die nog beschikbaar zijn variƫren in grootte. Ook de gehele tweede etage van 170 m2 (Penthouse) met prachtig uitzicht, is nog beschikbaar. Deze ruimte beschikt over een buitenruimte en is te bereiken via de lift.

Oosteinde 137
2271EE Leidschendam-Voorburg
v.a. € 400,- per

Omschrijving

Het betreft een klassiek kantoorpand met meerdere kantoorunits. De ruimtes die nog beschikbaar zijn variëren in grootte. Ook de gehele tweede etage van 170 m2 (Penthouse) met prachtig uitzicht, is nog beschikbaar. Deze ruimte beschikt over een buitenruimte en is te bereiken via de lift.

Locatie
De locatie van het Oosteinde is ideaal. Het ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van het oude centrum van Voorburg.

Parkeren
Op het terrein zijn voor de huurders parkeerplaatsen te huur.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed te noemen. Nabij afslag Leidschendam en de NORA-tunnel. Bus 45 en 39 stoppen om de hoek. Diverse winkels zijn op loopafstand.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het kantoorpand bedraagt ca. 1800 m2. De beschikbare ruimte is als volgt onder te verdelen.
Ruimtes vanaf 20 t/m 170 m2

Opleverniveau
Alle units zijn gestoffeerd, zij beschikken o.a. over vloerbedekking, lamellen, kasten met veel opbergruimte, airconditioning en alarmsysteem. Tevens zijn in alle ruimtes telefoon- en internetaansluitingen aanwezig.

Algemeen
Huurprijs v.a. € 400,-
Status nu te huur
Indeling
Oppervlakte v.a. 15 m²
Pagina afdrukken

Locatie

Reageren