News

OPEN HUIS ZATERDAG 01-02-2020 VAN 11:00 TOT 13:00

Businesspark De Regenbogen in Den Haag is strategisch gelegen aan de A4 (Amsterdam-Delft-Rotterdam) en A13 (Den Haag-Rotterdam), naast de Rotterdamsebaan (Den Haag centrum) en op slechts enkele minuten afstand van de A12 (Den Haag-Gouda-Utrecht). Door de ligging nabij knooppunt Ypenburg is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend. Elke unit heeft de beschikking over twee parkeerplaatsen….

Verder lezen

Businesspark De Regenbogen

Businesspark De Regenbogen is een energieneutraal businesspark (dus geen energiekosten!) bestaande uit 46 zelfstandige bedrijfsunits van ieder 100 m2. Het businesspark is ideaal gelegen aan de A4 en de A13 met de nieuwe te realiseren Rotterdamsebaan voor de deur en in de directe nabijheid van de A12.

Verder lezen

Regenbogen Business Center 4

Het betreft een klassiek kantoorpand met meerdere kantoorunits. De ruimtes die nog beschikbaar zijn variëren in grootte. Locatie De locatie van het Oosteinde is ideaal. Het ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van het oude centrum van Voorburg. Parkeren Op het terrein zijn voor de huurders parkeerplaatsen te huur. Bereikbaarheid De bereikbaarheid is goed…

Verder lezen
nl_NL
en_US nl_NL