Wie zijn wij ?

De Regenbogen Beheer is een professionele en solide totaal vastgoedpartner. Met een realistische blik en met oog voor lange termijn perspectieven verdiepen wij ons in de markt en de lokale situaties. Zo vinden wij voor elke specifieke situatie een passende oplossing, waar iedereen zich in kan vinden. “Wonen naar uw wens” is daarbij ons uitgangspunt. Zowel voor de belegger die gaat voor een goed rendement als voor de gebruiker die wij maatwerk in huisvesting bieden.

De Regenbogen Beheer biedt vastgoed te huur aan in de regio Haaglanden.

 

Het merendeel van onze luxe appartementen is gelegen in de betere Haagse wijken zoals het Statenkwartier, de Archipelbuurt, Duinoord en het Zeeheldenkwartier. “Wonen naar uw wens” is ons concept waar uw individuele woonwensen worden vertaald in de inrichting van uw appartement. Al onze appartementen kunnen leeg, gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd.

 

Naast een gevarieerd aanbod van appartementen, beschikken wij ook over bedrijfsonroerend goed op diverse A- locaties. Zo bieden wij kantoorruimte Den Haag, Rijswijk en Voorburg aan. Tot slot beheert De Regenbogen Beheer diverse monumentale panden in Den Haag. Ook in deze panden bevinden zich huurappartementen in verschillende woonoppervlakten.

VRAGEN ?

Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via:

070- 369 25 20
info@deregenbogen.nl

  OPENINGSTIJDEN

Maandag:

08:30 – 17:00 uur

Dinsdag:

08:30 – 17:00 uur

Woensdag:

08:30 – 17:00 uur

Donderdag:

08:30 – 17:00 uur

Vrijdag:

08:30 – 17:00 uur

✓ KLANTGERICHTHEID

✓ PERSOONLIJKE BEGELEIDING

✓ DUURZAAMHEID

✓ GEEN BEMIDDELINGSKOSTEN

Waar staan wij voor?

De Regenbogen Beheer is een professionele totaal vastgoedpartner en is de beheerder van Businesspark De Regenbogen. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, doelgericht samenwerken, flexibiliteit en duurzaamheid staan vooraan in onze dienstverlening. Met een realistische blik en met oog voor lange termijn perspectieven verdiepen wij ons in de markt en de lokale situaties. Zo vinden wij voor elke specifieke situatie een passende oplossing, waar iedereen zich in kan vinden. De Regenbogen Beheer brengt geen bemiddelingskosten in rekening.

Met een team van ervaren vastgoedspecialisten en ondersteunende disciplines realiseren wij onderscheidende oplossingen. De Regenbogen Beheer wil en doet meer dan uitsluitend het vervullen van haar commerciële opdracht.

nl_NL
en_US nl_NL